ADVIPRO

www.advipro.be

Sinds de oprichting in 2003 ondersteunt Advipro projecten in de farmaceutische, biotechnologie, medische en geavanceerde technologie.

Als onafhankelijke specialist biedt Advipro uitgebreide diensten met betrekking tot de kwaliteit van het ontwerp, de implementatie en het beheer van bedrijfskritische systemen, processen en faciliteiten in GMP gereguleerde omgevingen die de veiligheid van patiënten garanderen. Advipro is ISO9001 gecertificeerd voor al haar activiteiten.

De Advipro diensten zijn gebaseerd op drie pijlers:

  • Ondersteuning van het project: gespecialiseerde project engineers worden ingezet bij de klant (kwalificatie en validatie, kwaliteitscontrole, technische ondersteuning, ...). De ingenieurs krijgen een intensieve training zodat ze een sterk netwerk van kennis en unieke voordelen creëert.

  • De test-afdeling: de tweede pijler biedt gespecialiseerde diensten, zoals cleanroom validatie, certificering van de stroom kasten en operatiekamers, thermische validaties en microbiologische bemonstering.

  • Consultancy: Kennis en diensten, zoals projectmanagement, procesverbetering, benchmarking, training en engineering van het project.

Met deze drie pijlers wil Advipro zijn reputatie als onafhankelijk expert voor haar klanten waarmaken.

CONTACTEZ-NOUS

ADVIPRO

Wechelsebaan 143 
Unit 13
B-2275 Lille

+32 (0)14 67 37 70 www.advipro.be

Questionnaire