26 maart 2017

Opstart Cyclus 3: Klimatisatie, principes!

Opstart Cyclus 3: Klimatisatie, principes!
  • Op 18 maart jl. startte de nieuwe lessenreeks terug op! Zoals steeds zagen we 2 groepen enthousiaste studenten die hun kennis inzake 'Klimatisatie, principes' willen bijschaven. 
  • Deze basiscursus vormt immers een onmisbaar instrument voor eenieder – medewerkers van private studiebureaus, openbare besturen, installatie- of exploitatiebedrijven - die over een goede kennis beschikt op het gebied van verwarming, elektriciteit en fysica, of die ervaring heeft opgedaan in de klimaatregeling, en die behoefte heeft aan een grondige kennis van de begrippen van de klimaatbeheersing.
  • De cursussen van ATIC gaan vanaf voorjaar 2017 door in de KU Leuven, Campus Arenberg. Een mooie omgeving, kort bij het prachtige Kasteel Van Arenberg. Het kasteel vormt het centrum van de campus exacte wetenschappen, en is tevens eigendom van de KU Leuven. Wij telden 24 inschrijvingen aan de Nederlandstalige kant en 22 inschrijvingen aan de Franstalige kant. De cursussen gaan telkens parallel door, in 2 taalgroepen. Klik hier voor het programma.