Algemene vergadering 2018 en namiddagprogramma met voordrachten

Den Boomgaard Meise
21 maart 2018
1330

Op woensdag 21 maart 2018 zal de Algemene vergadering doorgaan in 'den Boomgaard' in Meise. Alle ATIC-leden hebben een schriftelijke uitnodiging voor deze vergadering gekregen*. Later kan u via deze link de documenten afdrukken, en u inschrijven, mocht u onze schriftelijke uitnodiging niet ontvangen hebben.

Deze vergadering wordt gevolgd door een paar voordrachten.  Het programma voor de namiddag ziet er als volgt uit :

21 maart 2018
13u30

Ontvangst ATIC leden met walking lunch (alleen voor ATIC leden)

INSCHRIJVEN

14u30

Algemene Vergadering (alleen voor ATIC leden)

INSCHRIJVEN

15u30

Koffiepauze en Ontvangst deelnemers voordracht Prijs Marcel Herman 2017

16u00

Voordrachten door de laureaten Prijs Marcel Herman 2017: Ruben De Wolf van de Universiteit Antwerpen is laureaat voor in de categorie Master met zijn eindwerk: “Koelen van gebouwen met behulp van water uit kleine gestratificeerde meren“ (promotor: Ivan Verhaert) en Matthias Schelfhout van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen is laureaat in de categorie Bachelor met zijn eindwerk "De transkritische CO2-koelinstallatie met warmteterugwinning. Toepassing ORC en parallelle compressie" (peter: Bert Verhasselt) 

INSCHRIJVEN

17u00

Selection and sizing of energy storage technologies in low energy buildings: an update. Michel De Paepe en Hugo Monteyne - UGent - Burnay Commission - Dit betreft een onderzoeksproject dat volledig ondersteund wordt door ATIC (financieel, inhoudelijk..) en dat uniek is in de wereld van de HVAC. 

INSCHRIJVEN

17u30

Aperitief en proclamatie cyclus 4 (najaar 2017) 

INSCHRIJVEN

18u30

Diner 'Den Boomgaard' (apart in te schrijven en betalend)

INSCHRIJVEN

*Indien de leden inzicht willen krijgen in de rekeningen en verslagen van de vereniging ATIC, dienen zij zich naar de ledenpagina te begeven in DOWNLOADS op deze site (bovenaan, rechts). De documenten zijn beschikbaar vanaf 1 maart 2018!  Indien het onze leden niet lukt om de documenten te downloaden, kunnen ze een mail sturen via de contactpagina, wij sturen u uw login en paswoord door of desnoods sturen we alle documenten aangaande de Algemene Vergadering per mail door.

Waar?
Den Boomgaard
Driesstraat 136
B-1861 Meise

  • Als gast kan u gratis gebruikmaken van de ruime parking van den Boomgaard.
  • Openbaar vervoer? U kan de bus 250/251 nemen: deze komt vanuit Brussel Noord en gaat tot en met Londerzeel of Puurs en omgekeerd (stopt op enkele meters van het restaurant). Dan hebt u ook nog de 821 Vilvoorde-Merchtem. Deze stopt ietsje verder van het restaurant (5-10 minuten stappen). 

Startdatum 21 maart 2018
Startuur 13u30
Locatie Den Boomgaard Meise

Korte vragenlijst