Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/atic/public_html/plugins/system/falangdriver/falang_database.php on line 146
Het belang van de waterkwaliteit in warmteoverdrachtsystemen en corrosieverschijnselen-Bijeenkomsten | ATIC

Het belang van de waterkwaliteit in warmteoverdrachtsystemen en corrosieverschijnselen

EFP Uccle
27 november 2019
1645 - 1900

Bijeenkomst van ATIC op 27 november 2019, onze gastspreker is Thomas Marlière, Water Technologie Consulting

Nieuw sinds JUNI 2019: De toegang is gratis voor alle ATIC leden. Voor alle NIET-LEDEN, vragen wij een bedrag van 20 euro per persoon CASH of een betaalbewijs van uw overschrijving, u krijgt ter plaatse een ontvangstbewijs!!

Hier kan u vanaf 28 november 2019 het pdf document downloaden dat dit onderwerp ondersteunt.

Wat?

Corrosie van verwarmings- en koelinstallaties is een onderwerp dat vaak terug op de agenda komt, een echte zorg voor veel actoren die actief zijn in de tertiaire sector; of het nu gaat over onderhouds- of ontwerpbureaus.

  • Aangezien corrosieverschijnselen rechtstreeks verband houden met de waterkwaliteit van warmteoverdrachtcircuits, bespreken wij eerst de basisprincipes van de waterchemie en de invloed van de verschillende parameters op de metalen in een conventionele installatie.
  • Vervolgens zullen we verschillende concrete gevallen analyseren waar een ontoereikende waterkwaliteit een impact heeft gehad op de apparatuur.
  • Ten slotte zullen we specifieke kwesties, behandelingsopties, belangrijkste normen en andere apparatuur met betrekking tot warmteoverdrachtcircuits die vaak voorkomen in gebouwen (zoals ontharders, demineralisatieapparatuur of koeltorens) bespreken om een overzicht te krijgen van het belang van de waterkwaliteit in deze specifieke sector.

 

Waar?

Kostprijs?

  • De toegang is gratis voor alle ATIC leden. Voor alle NIET-LEDEN, vragen wij een bedrag van 20 euro per persoon CASH, u krijgt ter plaatse een ontvangstbewijs!!
Toegang?
  • Met de tram: Nr. 4 richting 'Stalle' of Nr. 32- 82, afstappen 'Keyenbempt'
  • Met de trein: Ukkel station Calvoet
  • Met de auto: Ring West, afrit 18 Drogenbos, ga tot aan de 1e rotonde. De ingang van het EFP: rijden via 'Little Drève du Maréchal', komende van de ring, passeert u langs de AS Adventure winkel, sla daarna rechtsaf bij de rotonde. Komende van de stad, passeert u de 'Peugeot' garage, u draait dan rond de rotonde, en u ziet de ingang aan uw rechterkant.
  • De toegang tot het auditorium is: site 1, helemaal achterin, bij de Sterstraat.

  •  sfPME efp
Startdatum 27 november 2019
Startuur 16u45
Einduur 19u00
Locatie EFP Uccle
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Korte vragenlijsten