Coming soon: Nieuwigheden HVAC-sector

VUB Brussel Bruxelles - U Residence
19 december 2019
1200 - 1800

We maken heden de balans op van de manier waarop projecten in de nieuwbouw worden gepercipieerd. We gaan kijken naar de gebruikte technologieën in de technische (hvac) uitrusting en bekijken wat de bouwheer betracht.

Dé ideale gelegenheid om bij Atic de koppen samen te steken en van gedachten te wisselen tijdens een studiedag, in de aanwezigheid van specialisten, zij zullen praten over hun specifieke niche, over hun ontwerpen en prestaties.

EVALUATIEFORMULIER STUDIEDAG 19-12-2019

Voor wie is de studiedag bedoeld?

Deze studiedag is vooral interessant voor architecten, ingenieurs, bouwmeesters, projectontwikkelaars, installateurs, journalisten en, bij uitbreiding, eender wie geïnteresseerd is in het onderwerp. Alle deelnemers zullen bovendien de kans krijgen om zelf bij te dragen met hun eigen standpunten om zo een nog betere samenwerking tijdens lopende of toekomstige projecten mogelijk te maken. Tenslotte vormen alle specialisten immers een deel van een veel groter geheel, dat veel beter draait als we dezelfde taal spreken en duidelijk met elkaar kunnen communiceren.

Van de kant van de studiebureaus, zullen er volgende sprekers een onderwerp toelichten: SWECO (aangaande BNP)- ARCADIS (aangaande Nike) - VK engineering -  Deplasse & associés en andere....

Van de kant van de constructiebedrijven, zullen volgende sprekers hun case voorleggen: Viessmann - Mitsubishi - Menerga -  Fläkt....

Het volledige programma volgt begin november!

 

Wanneer & waar?

Donderdag 19 december 2019 - van 12u00 tot 18u30 - VUB BRUSSEL - U Residence - Generaal Jacqueslaan 271 - B-1050 Brussel

Met de auto

Als bezoeker kan je gratis gebruik maken van het parkeerterrein onder U RESIDENCE. Nadat je het terrein bent opgereden, sla je rechtsaf en begeef je jezelf naar de parkeerplaats. Daar kan je de lift of trap naar boven nemen.

Met de trein

U Residence bevindt zich op 400 meter (dus slechts 5 minuten stappen) van het station van Etterbeek, dat zich zelfs op de hoek van de Generaal Jacqueslaan bevindt!

Met de tram en/of bus

Onder andere tram 25 en bus 7 stoppen vlak voor de deur van U Residence (halte VUB). Gemakkelijker kan dus niet!

Inschrijvingstarieven

Deelname studiedag

 • Atic-lid: € 120
 • Gepensioneerd Atic-lid: € 30
 • Student (mits voorlegging studentenkaart of kopie van studentenkaart): € 30
 • Niet-leden: € 150

Zelf exposeren

Zou je graag exposant worden? Stuur ons dan snel een mail, zodat we je op de hoogte kunnen brengen van alle modaliteiten!

 • Atic-bedrijfslid: € 400 (inclusief toegang voor 2 personen)
 • Niet-Atic-bedrijfsleden: € 550 (inclusief toegang voor 2 personen)

Uiteraard kan je altijd Atic-lid worden. Hier vind je alvast een rechtstreekse link!

Algemene voorwaarden

 • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan de studiedag tijdens of onmiddellijk na de inschrijving te betalen. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. Vanzelfsprekend ontvang je hier achteraf een factuur van. Ook onze facturen zijn overigens contant betaalbaar.
 • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
 • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor het evenement. In dat geval is de annulering gratis.
 • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet komt opdagen. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van het evenement worden doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats sturen naar de studiedag waar jij voor verhinderd bent.
 • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO Portefeuille

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602

Betaling

Atic is vrijgesteld van btw. Jouw inschrijving is compleet bij overschrijving op het volgende rekeningnummer:

 • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van ‘studiedag 19 december 2019 - VUB’ + naam.

Wacht dus zeker niet op onze factuur om jouw inschrijvingsgeld te betalen!

 

Startdatum 19 december 2019
Startuur 12u00
Einduur 18u00
Locatie VUB Brussel Bruxelles - U Residence
Aantal plaatsen 90

Korte vragenlijsten