ATIC WEBINAR DEEL 3 - NIEUWE NORMEN EN RICHTLIJNEN IN DE SECTOR VAN HVAC EN SANITAIR

Online
18 juni 2020
1500 - 1800

ATIC WEBINAR DEEL 3 VAN 16U30 TOT 18U00 GEORGANISEERD DOOR ATIC IN SAMENWERKING MET HET WTCB 

Berichten over de implementatie van nieuwe normen, aanbevelingen en richtlijnen op vlak van bouwtechniek prijken regelmatig op onze beeldschermen..

 • Wat zijn precies de impact en de gevolgen van de implementatie ervan voor project concepten, nieuwe installaties - maar ook - wat met de bestaande projecten?
 • Tijdens deze Atic webinar, die tot stand komt in samenwerking met het WTCB, SECO, CERGA.. krijgen we een leidraad die ons leidt naar niet te missen nieuwigheden.  Deze webinar kan op korte tijd veel bijbrengen aan eigenaars, investeerders, trustees, architecten, ontwerpbureaus, installateurs en managers en onderhoudsbedrijven.
 • Een niet te missen kans om uw vragen aan dé specialist(spreker) bij uitstek te stellen.  Klik hier om het evaluatieformulier in te vullen.

16u30 - 18u00 : 
  
J. Mampaey (Atic-Studiebureau HERELIXKA) / K. Vanlancker (CERGA)  --> presentatie
De impact van de normen in de sector van de verwarming en de reglementeringen in de gassector

 

 • Dit gedeelte wordt uitsluitend in het Nederlands gepresenteerd.
 • Voorafgaand aan deze uiteenzetting in het Nederlands, gaat de webinar met hetzelfde onderwerp door in het Frans door, van 15u00 tot 16u30.

 

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Deelname webinar:

 • Wij vragen aan iedereen een bijdrage van 120 euro voor de 3 webinars samen! U kan betalen via KMO portefeuille.
 • Gepensioneerden of studenten betalen slechts 30 euro.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan de webinar tijdens of onmiddellijk na de inschrijving te betalen. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. Vanzelfsprekend ontvang je hier achteraf een factuur van. Ook onze facturen zijn overigens contant betaalbaar.
 • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
 • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor de webinar. In dat geval is de annulering gratis.
 • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet verwittigt dat je niet deelneemt. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van de webinar wordt doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats laten deelnemen.
 • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO PORTEFEUILLE

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602

BETALING

Atic is vrijgesteld van btw. Je bent ingeschreven als je je overschrijving hebt gedaan op het volgende rekeningnummer:

 • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van ‘webinar 1 - 2 - 3 aangaande nieuwe normen’ + naam.

Wacht dus zeker niet op onze factuur om jouw inschrijvingsgeld te betalen!

Startdatum 18 juni 2020
Startuur 15u00
Einduur 18u00
Locatie Online
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Korte vragenlijsten