Als (X = (corrosie * ketelsteen) ; Y = oplopende kosten; Z = discomfort); dan WTCB TV278 = oplossing !

Online
15 december 2021
1500 - 1700

Onze gastsprekers zijn Karla Dinne, Karl Willemen en Joris Mampaey

Dit is een webinar waarin afwisselend NL en FR wordt gesproken (of slides worden getoond)

  • Corrosie- en afzettingsproblemen in verwarmingsinstallaties zijn een oud zeer en leiden vaak tot grote en peperdure problemen. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ startte het WTCB onder de vakkundige leiding van Karel De Cuyper jaren geleden met het opstellen van een technische voorlichtingsnota specifiek gericht op deze problematiek. Na vele jaren werk is het eindelijk zover en is deze Technische Voorlichtingsnota klaar. TV 278 behandelt het ontwerp, de uitvoering, het gebruik en het beheer van gesloten watervoerende verwarmingssystemen. Wat is een correcte waterkwaliteit, hoe vermijd je zuurstofintrede, wat is correct drukbehoud, hoe interpreteer je wateranalyses..? Hoe kan je een verwarmingsinstallatie monitoren om deze problemen vroegtijdig op te sporen? Al deze onderwerpen worden in deze nieuwe TV uitvoerig behandeld.
  • Deze problematiek wordt al te lang door onze vakwereld verwaarloosd en daarom willen deze drie enthousiaste sprekers, zijnde Karla Dinne (WTCB), Karl Willemen (Resus) en Joris Mampaey (Voorzitter Atic) je met gemak doorheen de TV 278 leiden en ook een tip van een nieuw nakend ATIC-project toelichten om de kwaliteit van verwarmingsinstallaties te verbeteren.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Deelname webinar:

  • Wij vragen aan iedereen een bijdrage van 30 euro ! (5 euro voor studenten en gepensioneerden, vraag uw code aan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !)
  • U dient meteen te betalen via de website bij inschrijving.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan de webinar tijdens of onmiddellijk te betalen via de webapplicatie, u krijgt achteraf een factuur/ontvangstbewijs. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. 
  • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
  • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor de webinar. In dat geval is de annulering gratis.
  • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet verwittigt dat je niet deelneemt. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van de webinar wordt doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats laten deelnemen maar graag verwittigen aub.
  • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO PORTEFEUILLE*

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602 (*er kan slechts een beroep worden gedaan op KMO PORTEFEUILLE vanaf 100 euro)

BETALING

Atic is vrijgesteld van btw. Je bent ingeschreven als je on-line hebt betaald of je overschrijving hebt gedaan op het volgende rekeningnummer:

  • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van ‘webinar TV Atic december’ + naam 

Startdatum 15 december 2021
Startuur 15u00
Einduur 17u00
Locatie Online

Korte vragenlijsten