Nieuws over EPB-regelgeving: technische installaties in gebouwen en het Lokaal Energiebeheerplan; PLAGE

Online
18 januari 2023
1500 - 1700

Onze gastspreker is CHRISTOPHE DANLOIS van LEEFMILIEU BRUSSEL

Presentatie in het FR, slides in het NL

 • De EPB-regelgeving over technische installaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest: feedback over de verwerking van dossiers, nieuwe informaticatools, het verstrijken van de termijn voor bijscholing, het wijzigingsdecreet, onze ambitie om er samen in te slagen de prestaties van de technische installaties te verbeteren door samen te werken.
  Afhankelijk van de voortgang van een studie over de evolutie van de technische installaties in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (BHG) en van het PACE (Lucht-Klimaat- en Energieplan) zullen andere nieuwtjes worden vermeld.
 • De evolutie van het PLAGE (Lokaal Energiebeheerplan): de gegevens aan het einde van de identificatiefase, de betrokken organisaties, de volgende stappen...
 • Deze onderwerpen zullen worden besproken en uitgewerkt door de: "Dienst Technische Installaties PEB & PLAGE van Leefmilieu Brussel - BIM / Leefmilieu Brussel - BIM"

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Deelname webinar:

 • Wij vragen aan iedereen een bijdrage van 30 euro ! (10 euro voor studenten en gepensioneerden, vraag uw code aan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !)
 • U dient meteen te betalen bij inschrijving (zie formulier) door het bedrag over te schrijven op het rekening nummer van Atic 
  BE 96 2300 1003 8005, een ontvanstbewijs krijgt u na het webinar.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan het webinar onmiddellijk te betalen via overschrijving op ons rekening nummer, u krijgt achteraf een ontvangstbewijs. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. 
 • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
 • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor de webinar. In dat geval is de annulering gratis.
 • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet verwittigt dat je niet deelneemt. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van de webinar wordt doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats laten deelnemen maar graag verwittigen aub.
 • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO PORTEFEUILLE*

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602 (*er kan slechts een beroep worden gedaan op KMO PORTEFEUILLE vanaf 100 euro)

BETALING

Atic is vrijgesteld van btw. U bent ingeschreven als u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld en uw overschrijving heeft gedaan op het volgende rekeningnummer:

 • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van webinar januari 2023 Atic-LB + naam 

Startdatum 18 januari 2023
Startuur 15u00
Einduur 17u00
Locatie Online

Korte vragenlijsten