WEBINAR LUC MEHAUDENS - Commissioning, een terugkoppeling van ervaringen..

Online
13 januari 2021
1500 - 1630

ATIC LEZING 13-01-2021 : Commissioning, een terugkoppeling van ervaringen - door Luc Mehaudens, SECO

Dit is een twee-talig webinar. Dit wil zeggen dat de spreker in de ene taal spreekt en in de andere taal zijn presentatie toont. U kan als deelnemer vragen stellen in uw eigen taal. Onze voorzitter en moderator, Joris Mampaey, zal het hele gebeuren in goede banen leiden. Dit webinar zal eerder in het Frans gesproken zijn daar Luc Mehaudens Franstalig is, de presentatie (ppt) zal in het Nederlands zijn. Veel succes! (we zullen ook de presentatie in het Frans ter beschikking stellen op de website)

Klik hier om het evaluatieformulier in te vullen

Klik hier om de presentatie in pdf te downloaden

 

 

 • Het organiseren van commissioning in HVAC-installaties is een aanpak die volledig in lijn is met de duurzame aanpak van onze gebouwen. De HVAC commissioning is recent en is geïnspireerd op de industriële sector die deze aanpak lang geleden in zijn productieprocessen heeft geïntegreerd.
 • Commissioning is net begonnen in onze sector, we hebben echter al veel ervaring opgedaan die duidelijk de toegevoegde waarde voor de eindgebruikers laat zien.  Commissioning is sterk in ontwikkeling, met name door de bijdrage van digitale maquettes die de technieken reeds in de studiefase integreren.
 • De presentatie is bedoeld om enkele ervaringen en gedachten te delen en vooral om aan te tonen hoe belangrijk commissioning is.  

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Deelname webinar:

 • Wij vragen aan iedereen een bijdrage van 20 euro !
 • Gepensioneerden en studenten betalen slechts 5 euro (Vraag in dit geval ALVORENS u zich inschrijft per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) naar de kortingscode, éénmaal u deze heeft, kan u zich on-line registreren)
 • U dient meteen te betalen via de website bij inschrijving.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan de webinar tijdens of onmiddellijk te betalen via de webapplicatie, u krijgt achteraf een factuur. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. 
 • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
 • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor de webinar. In dat geval is de annulering gratis.
 • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet verwittigt dat je niet deelneemt. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van de webinar wordt doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats laten deelnemen.
 • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO PORTEFEUILLE*

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602. Niet van toepassing in dit geval, daar het bedrag niet hoog genoeg is.

BETALING

Atic is vrijgesteld van btw. Je bent ingeschreven als je on-line hebt betaald of je overschrijving hebt gedaan op het volgende rekeningnummer:

 • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van ‘webinar 13-01-2021 commissioning ’ + naam.

 

 

Startdatum 13 januari 2021
Startuur 15u00
Einduur 16u30
Locatie Online

Korte vragenlijsten