SIG Air Handling

www.sigairhandling.be
  • SIG Air Handling NV is leverancier van een compleet gamma HVAC-producten en -toebehoren. We bieden een ruim assortiment van roosters, regelkleppen, luchtkanalen, montagetoebehoren, brandkleppen, ventilatoren, warmteterugwinningseenheden, warmtepompen, luchtbehandelingsgroepen, luchtbevochtigers, batterijen, luchtgordijnen en servomotoren. 
  • We zijn in al deze productcategorieën één van de marktleiders dankzij de productkennis van onze medewerkers, de kwaliteit van de producten en de ruime voorraad.
  • De firma maakt deel uit van de Engelse beursgenoteerde groep SIG PLC met een globale omzet van meer dan 3 miljard euro en meer dan 10.000 medewerkers.
  • Met een omzet van 50 miljoen euro en 115 medewerkers is SIG Air Handling Belgium - het voormalige Air Trade Centre Belgium - één van de grootste specialisten in zijn vakgebied. Naast de hoofdzetel in Zaventem, waar ook het centraal magazijn gevestigd is, heeft de firma ook nog lokale afhaalpunten in Anderlecht, Aartselaar, Grobbendonk, Genk, Luik, Gosselies, Roeselare, Oostende en Gent.
  • Alle informatie over onze producten kan gemakkelijk teruggevonden worden in de jaarlijks gedrukte technische prijslijst en op de website. Geregistreerde vaklui hebben toegang tot de e-shop via een persoonlijk paswoord.

 

CONTACTEER

SIG Air Handling

Hoogstraat 180

B-1930 Zaventem

+32 (0) 2 725 31 80 TOM WAES www.sigairhandling.be

Korte vragenlijst