HONEYWELL

www.honeywell.be

…building control - solutions & services

Implementatie van geïntegreerde oplossingen voor de optimalisering van het beheren van gebouwen en technieken in het bijzonder het energetisch prestatievermogen. In bedrijf stellen van verwarmings- en airco-regelproducten en systemen, beheersystemen voor gebouwentechnieken, toegangscontrole en veiligheidssystemen, inbraak-en brandbeveiligingssystemen, evenals beheersystemen voor gebouwenverlichting.

Projectbeheer, studie, programmatie, in bedrijf stellen en opleiding. Beheer- en prestatievermogen-contracten, onderhouds- en totale garantiecontracten, facility management, uitbating van beheercentrales, wachtdienst 24u op 24.

…klanten

Fabrikanten (OEM) en installateurs van verwarmings-, ventilatie- en luchtbehandelingsvoorzieningen, electriekers, eigenaars en uitbaters van commerciële gebouwen, groothandelaars van verwarmings- en sanitaire uitrusting, aannemers, architecten en promotoren, technische adviseurs, veiligheids- en aankoopverantwoordelijken in volgende marktsegmenten: onderwijs, gezondheidszorg, hotel- en bankwezen, luchthaven- en industriële voorzieningen en openbare diensten.

 

CONTACTEER

HONEYWELL

Bourgetlaan 3

B-1140 Brussels

+32 (0) 2 728 26 42 CARINE RYSERMANS Sales Assistant - VICTOR BLASCO VALSECA Marketing www.honeywell.be

Korte vragenlijsten