LINDAB

www.lindab.be

Lindab is een internationale groep die voor de bouw- en ventilatiesector staalplaatproducten en systeemoplossingen ontwikkelt, vervaardigt en op de markt brengt. De Lindab groep stelt ca 4500 medewerkers tewerk in 31 landen.

Lindab NV is 100% dochter van de Lindabgroep en maakt deel uit van de divisie Ventilatie. In Gent beschikt Lindab over een eigen productie- en centraal distributiecentrum op een oppervlakte van meer dan 8000m². Daarnaast zijn er nog 5 distributiefilialen verspreidt over België.

 Het productgamma dat in België wordt verdeeld bestaat uit luchtkanalen en hulpstukken, roosters en koelbalken, luchtgroepen, toebehoren en tools en tal van andere ventilatieoplossingen. We zijn actief in zowel de residentiële als niet-residentiële sector.

 

CONTACTEER

LINDAB

Zeeschipstraat 149

B-9000 Gent

+32 (0) 9 385 50 11 DIRK VAN DEN BRANDEN Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; KRIST VIAENE (NL) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - STEVEN DEKIMPE (NL) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - EDDY BERGENHUIZEN (FR) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - GUY GEBOES (FR) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.lindab.be

Korte vragenlijst