PROMAT INTERNATIONAL NV

Promat International NV, uw partner in passieve brandbescherming voor gebouwen.

Gedurende jaren heeft Promat International geïnvesteerd in de ontwikkeling van brandwerende producten en systemen voor gebouwen. Alle door promat voorgestelde systemen werden getest in internationaal erkende proefcentra. Zo verkregen wij tal van officiële proefverslagen die voldoen aan de strengste eisen.

De Promat producten zijn gebaseerd op de calciumsilicaat technologie. Zo werden tal van producten en systemen ontwikkeld voor proactieve bescherming van gebouwen bij brand. Het is immers onze bekommernis om mensen die leven en werken in deze gebouwen een veilige omgeving te bieden waar niets aan het toeval wordt overgelaten.

De Promat systemen voldoen niet alleen aan de gestelde eisen. Ze houden ook rekening met de esthetische eisen van de architect. Daarnaast komen zij door hun eenvoud ook tegemoet aan de wensen van de plaatsers.

Promat biedt voor elk probleem een oplossing:

  • Bescherming van draagstructuren met brandwerende constructies op basis van plaatmaterialen en spuitmortels
  • Brandwerende compartimentering van vloeren, plafonds, wanden, daken en schachten met plaatmaterialen zoals PROMATECT®-100 en PROMATECT®-H of spuitmortels en zelfs d.m.v. brandwerende glazen wanden Promat® SYSTEMGLAS en brandwerende glazen deuren Hoba.
  • Lucht- en rookafvoerkanalen beschermd of opgebouwd met plaatmaterialen zoals PROMATECT®-L en PROMATECT®-L500
  • Brandwerende doorvoeringen zoals kabeldoorvoeringen, buisdoorvoeringen, naden en voegen met o.a. PROMAFOAM®-C, PROMASEAL®-S, PROMASTOP®-U en PROMASTOP®-CB

Voor technische informatie over onze producten en systemen:

Promat international NV

CONTACTEER

PROMAT INTERNATIONAL NV

Bormstraat 24 

B-2830 Tisselt

+32 (0) 15 71 33 51

lowcarbon