PRODUCTEN

Als partner van de vakman biedt ELCO geen doorsnee verwarmingstechniek. Wij leveren op maat gesneden verwarmingsoplossingen, waaraan de hoogste eisen gesteld worden inzake comfort, zekerheid en zuinig energieverbruik.
Dit alles met een kwaliteit die de jaren trotseert en met een service die grensverleggend is in de branche.

TECHNISCHE KENNIS, ERVARING, CREATIVITEIT

Goede producten zijn niet genoeg in zich om te slagen in de sterk concurrerende markt voor de warmteproductie. De belangrijkste succesfactor is de vaardigheid van de medewerkers. De focus ligt nu vooral op het concept en de uitvoering. Technische kennis, ervaring, creativiteit en stimulerende teamwork zijn vooral gevraagd. In de vier regionale centra van ELCO, werken specialisten uit verschillende sectoren nauw samen. Dit interdisciplinaire samenwerking is een essentiële voorwaarde voor het ontwerp van verwarmingsoplossingen die op maat zijn afgestemd op behoeften van de klant. Door middel van een breed scala van producten voor de productie van warmte met gas, olie en hernieuwbare energie, worden de adviezen gegeven op een neutrale manier, zonder voorkeur voor een bron van energie.

SERVICE ORGANISATIE VAN ELCO IS UNIEK

Voor de verwarmingsinstallaties op olie, gas en duurzame energie: wordt onze dienstverlening gemeten aan de verwachtingen van onze klanten die een moderne en betrouwbare levering service vereisen. Voor ons, is de monitoring na de aankoop even belangrijk dan de fase voorafgaand van de aankoop. Ons doel is de volledige tevredenheid van onze klanten. Onze service begint al met een professionele indienststelling door ELCO. Wij verzekeren zo een efficiënte werking van uw verwarmingsinstallatie vanaf dag één. ELCO biedt een unieke selectie van flexibele diensten voor de grootste veiligheid en een lange levensduur van uw installatie. Of het nu gaat om een garantieverlenging of een gratis herstelling, onderdelen en onderhoud inbegrepen, u zult bij ELCO de juiste oplossing op maat, volgens uw behoeften, vinden.

Meer dan 800 werknemers vertegenwoordigen ELCO overal in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en België. Samen zijn zij goed voor meer dan 450.000 interventies per jaar en dekken meer dan 1,5 miljoen installaties. Hun permanente beschikbaarheid (zelfs 's nachts, in het weekend en op feestdagen) garandeert een professionele hulp ter plaatste zo snel mogelijk na uw oproep. 30.000 uur opleiding per jaar zorgt ervoor dat onze medewerkers van de after-sales service voortdurend op de hoogte zijn van de technologische innovaties. Onze eigen professionele call center is bereikbaar 24 uur op 24 en 365 dagen per jaar.

CONTACTEER

ELCO

Industrielaan 61
B-1070 Brussel

+32 (0) 2 463 19 05 Linda Buyst be.elco.net

Korte vragenlijsten