AE+ ENGINEERING

https://ae-plus.be

SPECIALE TECHNIEKEN

  • Voor studies speciale technieken bent u bij AE+ Engineering aan het juiste adres. We berekenen warmteverliezen, dimensioneren verwarmings- en koelinstallaties, adviseren in brandbeveiliging, in hoog- en laagspanning, verlichting, liften,… Kortom, voor de volledige technische uitrusting van uw project bieden wij u een totaalpakket aan. Een totaalpakket dat zich uitstrekt over het volledige projectspectrum : van prille voorontwerp tot definitieve oplevering. Onze eigen EPB-verslaggevers zorgen bovendien steeds voor een conforme en rendabele, oplossing, aangepast aan de actuele stand van wetgeving, normering en techniek.

DYNAMISCHE WARMTESIMULATIES

  • Soms benaderen theoretische modellen amper de realiteit en is een meer doorgedreven berekening aangewezen of, in sommige gevallen en afhankelijk van de wetgeving of normering, zelfs verplicht. Een dynamische simulatie laat toe om de klimaattoestand binnen een gebouw, op ieder moment van de dag of het jaar, te simuleren. Via gespecialiseerde software leveren wij u een dergelijke simulatie aan en kunnen u het temperatuursverloop in uw gebouw, op welke locatie dan ook, quasi perfect, aangeven.

PASSIEFBOUW

  • We berekenen en informeren omtrent de haalbaarheid van een passiefnorm voor een gebouw. We verzorgen de nodige communicatie en rapportering met het PHPP voor het behalen van het certificaat. In samenspraak met de klant bespreken en implementeren we een doorlooptraject en volgen de verschillende stappen binnen ontwerp en verwezenlijking zorgvuldig en met aandacht voor detail op.

ENERGIEPRESTATIEREGELGEVING

  • Wij beschikken over onze eigen EPB-verslaggevers erkend in Vlaanderen, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Wallonië. Bovendien verzorgen wij uw verplichte haalbaarheidsstudies en evalueren en berekenen we bouwknopen in zowel 2D als 3D. We evalueren uw ontwerp en rapporteren onder de vorm van ontwerpevaluaties. Hierin communiceren we proactief en optimaliseren we uw ontwerp met transparante verbetervoorstellen. Eerlijk en creatief, zo benaderen we uw project !

VENTILATIEVERSLAGGEVING

  • AE+ Engineering werd erkend bij de eerste lichting ventilatieverslaggevers.  Onze ervaring in deze materie, en bovendien de mogelijkheid tot permanente terugkoppeling met onze ingenieurs technieken, garanderen een optimaal ontwerp en een glasheldere verslaggeving.  We kennen de markt, de producten en de procedures waardoor we ook voor deze dienstverlening de juiste partner voor u kunnen zijn.

CONTACTEER

AE+ ENGINEERING

Tiensesteenweg 168H b 202
B-3800 Sint-Truiden

+32 (0) 11 69 50 75 WIM DILIEN https://ae-plus.be

Korte vragenlijsten