IMI HYDRONICS ENGINEERING

www.imi-hydronic.com

TA Hydronics wordt…….IMI Hydronic Engineering!

Onze leidende merken – Pneumatex, TA & Heimeier behoren al jaren tot de IMI plc Group. In 2011 zijn ze samengevoegd onder de merknaam TA Hydronics, vanaf heden gaan zij verder onder de paraplu van IMI Hydronic Engineering. Wij zijn marktleider in het realiseren van energiezuinige oplossingen voor het binnenklimaat en leveren uitstekend presterende kwaliteitsproducten en diensten voor het efficiënter in-/regelen van HVAC-installaties.

Waarom IMI Hydronic Engineering?

De verandering naar IMI Hydronic Engineering reflecteert beter de wereldwijde verhouding van onze onderneming met IMI plc en de twee andere divisies die tot de groep behoren. Dit omvat de implementatie van een nieuwe huisstijl. De frisse nieuwe look is ontworpen om onze bredere strategie  uit te dragen teneinde onze relaties nog betere producten, kwaliteit & service te kunnen verlenen.

Wat mag u van ons verwachten?

Het hart van onze strategie blijft het handhaven van de u bekende onze product categoriën:

  • Pressurisation & Water Quality
  • IMI Pneumatex
  • Balancing & Control
  • IMI TA
  • Thermostatic Control
  • IMI Heimeier

Wij zullen blijven innoveren om u altijd de nieuwste ontwikkelingen te kunnen bieden. Onze focus blijft het leveren van de beste kwaliteit en de best presterende producten en diensten voor uw HVAC-installatie.Met ervaring in meer dan 100.000 verschillende projecten, wereldwijd, kunt u rekenen op onze ondersteuning bij de ontwikkeling van uw project, ongeacht de grootte of het soort. Ons team is altijd paraat om hun kennis van hydronics met u te delen.

CONTACTEER

IMI HYDRONICS ENGINEERING

Boomsesteenweg 28  

B-2627 SCHELLE
+ 32 (0) 3 640 33 80 Mario Merlini www.imi-hydronic.com

Korte vragenlijsten