3E is een onafhankelijke onderneming die consultancy diensten en software producten levert. Het biedt oplossingen om de prestaties van hernieuwbare energiesystemen te verhogen, het energieverbruik en de interactie met het electriciteitsnet en de markt te optimaliseren. Wij bieden deskundige diensten over de hele levenscyclus van het project om projectontwikkelaars, activabeheerders, investeerders en beleidsmakers te ondersteunen. SynaptiQ, de prestatie monitoring software van 3E, faciliteert de onderhoud, het dagelijks beheer en de rapportage van portfolio's van activa in hernieuwbare energie.

Onze kernactiviteiten:

  • Zonne-energie: PV & thermische energie
  • Windenergie: on- & offshore
  • Duurzame gebouwen en sites
  • Energie-infrastructuren en markten

Dankzij onze positie tussen onderzoek en markt, integreren wij de laatste innovaties samen met onderzoekcentra en een begrip van de industrienoden, om onze klanten hoogwaardige expertise en praktische oplossingen te bieden.

3E werkt met een internationaal team vanuit haar hoofdkwartier in Brussel en heeft kantoren in Gent, Louvain-la-Neuve, Londen, Parijs, Toulouse, Milaan, Beijing, Istanbul en Kaapstad. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in meer dan 40 landen en is een betrouwbare partij voor de grote kredietverstrekkers en kapitaalverschaffers in de wereldwijde markt voor hernieuwbare energie.

CONTACTEER

3E

Kalkkaai 6

B-1000 Brussel

+32 (0) 2 217 58 68 CATHERINE DELAHAYE - ROEL DE CONINCK - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.3E.eu

Korte vragenlijst