AFPRO FILTERS

www.afprofilters.com
  • AFPRO Filters baseert haar expertise op meer dan 40 jaar ervaring in luchtfiltratie. Het is marktleider in Nederland en een van de drie belangrijkste Europese fabrikanten van luchtfilters voor bescherming tegen fijne PM1-deeltjes en andere verontreinigende stoffen. AFPRO Filters werkt nauw samen met de belangrijkste servicenetwerken en beschikt over een uitgebreid netwerk van distributeurs over de hele wereld. In Nederland is het nieuwe logistieke magazijn uitgerust met de nieuwste technologie om een efficiënte dienstverlening in heel Europa te garanderen. AFPRO Filters garandeert levering van haar producten binnen 3-5 dagen voor standaard producten en 8-10 dagen voor niet-standaard producten. De klantendienst staat altijd klaar om vragen te beantwoorden of hulp te bieden.
  • AFPRO Filters beschikt over eigen fabrieken waar het alle productiestadia van zijn filters en behuizingen beheerst, van voorfiltratie tot absolute filtratie. Het zeer uitgebreide gamma luchtfilters is bestemd voor talrijke toepassingen: ziekenhuizen, de farmaceutische en de voedingsmiddelenindustrie, musea, luchthavens, datacentra, andere instellingen die het publiek ontvangen... Het bedrijf produceert ook zeer gespecialiseerde producten die voldoen aan de specifieke behoeften van zijn klanten. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de keuze van de materialen, de veiligheid (afwezigheid van formaldehyde in de producten, aluminium frame, veiligheidsstrip) en het gemak van onderhoud. In alle stadia van de levenscyclus van het product (productie, transport, verpakking, afvalverwerking) past AFPRO Filters haar methoden aan om haar ecologische impact te verbeteren. De productievestigingen zijn ISO 14001 gecertificeerd.
  • Geconfronteerd met de immense uitdagingen van de kwaliteit van de binnenlucht (IAQ), reageert AFPRO Filters door innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en heeft zijn O&O-laboratorium uitgerust met een ISO 16890-testbank om zijn luchtfilters te testen en ze steeds zuiniger en efficiënter te maken tegen fijne en ultrafijne deeltjes. AFPRO Filters heeft ook een uniek assortiment glasvezel filtermedia ontwikkeld om onderhoudswerkzaamheden te vergemakkelijken: langere levensduur, bescherming tegen elk risico van vrijkomen van deeltjes aan het einde van de levensduur. Naast de regelmatige samenwerking met universiteiten neemt AFPRO Filters regelmatig deel aan sessies van technische comités die ingenieurs en wetenschappers samenbrengen om technologische vooruitgang te bespreken. AFPRO Filters : Clean air. Our care.

CONTACTEER

AFPRO FILTERS

Schaliënhoevedreef 20A 

2800 Mechelen

+32 15 45 06 50 Lisette de Boer www.afprofilters.com

Korte vragenlijsten