Hoe de opslag van energie in gebouwen optimaliseren?

Maison des Associations Internationales - MAI
27 september 2017
1200 - 1900

De kennis en beheersing van energieopslag evolueert. Integratie van deze technologie is belangrijk: perfect concept en goede simulatie zijn essentieel voor deze toepassing, het kan immers leiden tot aanzienlijke energiebesparingen.

We zullen tijdens deze studiedag bespreken wat de verschillende opslagmogelijkheden zijn met hun voor- en nadelen, alsook het beheer van de belasting van de opslag en de diversiteit van de systemen.

Dit thema van studiedag wordt georganiseerd door ATIC om professionals uit de wereld van de bouw aan te trekken! U kan immers kennis maken met erkende en ervaren specialisten aangaande deze materie.

In het kader van deze studieag, verwijzen wij ook graag naar http://www.inpathtes.eu/ : This national meeting is set up within the framework of the EU Hor2020 project Innovation Pathways for TES (INPATH-TES). 

Wanneer?

Woensdag 27 september 2017
van 12u00 tot 18u30

INSCHRIJVINGSTARIEVEN?

 • ATIC lid € 120
 • Gepensioneerd ATIC lid € 60
 • Student (+ kopie studentenkaart) € 30 
 • Indien groepen studenten: contacteer ons en wij maken u een globale offerte
 • Geen lid € 150

Waar?

Maison des Associations Internationales - MAI
Rue Washington, 40
1050 Bruxelles
Tél : +32 2 640 16 65 
Fax : +32 2 646 05 25
www.mai.be

Parking? 

 

Openbaar vervoer?

Metro - tram - bus

Algemene voorwaarden

 • ATIC vraagt met aandrang om de deelnameprijs aan de studiedag ONMIDDELLIJK te betalen na inschrijving. Een factuur met desgevallend ‘voldaan’ ontvangt u tijdens de studiedag. Wij danken u bij voorbaat voor het leveren van een inspanning voor het wel functioneren van onze kleine organisatie. Ook onze facturen zijn trouwens altijd contant betaalbaar.

 • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan schriftelijk (per e-mail) ingediend worden tot 2 dagen voor datum van de studiedag. 

 • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor het evenement. In dit geval is de annulering gratis.

 • No-show: het bedrag van uw inschrijving is integraal verschuldigd. Bij annulering later dan 2 dagen voor aanvang van het evenement is de volledige deelnameprijs verschuldigd.

 • ATIC is niet onderworpen aan de BTW. Daar waar niet in de voorwaarden is voorzien beslist ATIC in geval van geschil. Rechtbanken van Brussel zijn bevoegd in geval van geschillen.

Adviescheques

Deelneming

 • Schrijf het juiste bedrag over op rekening nr. 
  IBAN: BE 96 2300 1003 8005 BIC: GEBABEBB van ATIC
  met vermelding ‘studiedag 27 september 2017’+ naam.

 

 
Startdatum 27 september 2017
Startuur 12u00
Einduur 19u00
Locatie Maison des Associations Internationales - MAI
Aantal plaatsen 59

Korte vragenlijst