Energie, milieu, economie - de Bermudadriehoek

EFP Uccle
11 september 2019
1645 - 1900

Bijeenkomst van ATIC op 11 september 2019, onze gastspreker is Paul Cobut, Probus renaissance

Nieuw sinds JUNI 2019: De toegang is gratis voor alle ATIC leden. Voor alle NIET-LEDEN, vragen wij een bedrag van 20 euro per persoon CASH of een betaalbewijs van uw overschrijving, u krijgt ter plaatse een ontvangstbewijs!!

Hier kan u vanaf 12 september 2019 het pdf document downloaden dat dit onderwerp ondersteunt, en dat op 11 september 2019 getoond wordt.

Wat?

De burger blijkt zich bewust te zijn van de klimatologische omwenteling en de gevaren die dit met zich meebrengt, niet alleen voor de fauna en flora, maar ook voor de mens. Jongeren maken zich zorgen over hun toekomst en trekken terecht de aandacht. Dit lijkt zeer nuttig gezien de passieve reacties van de politieke wereld, die eens te meer blijk gaf van een gebrek aan ambitie op de COP24 top in Katowice Polen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, kan de oplossing echter niet uitsluitend van politici komen. De verandering van industriële processen, de invoering van hoogwaardige technologieën, de verbetering van de huisvesting, maar ook een gedragsverandering van de burger zijn noodzakelijk om de curve van de temperatuurontwikkeling te veranderen. Een verstandige keuze en implementatie van mogelijkheden is belangrijk. Het is noodzakelijk om misleidende veronderstellingen, waarmee de media gemakkelijk aan de slag gaat en publiek maakt, te vermijden.

Welke oplossing in de industrie, in de tertiaire en residentiële sector, in de publieke sector, zullen thema's zijn die aan bod komen tijdens de bijeenkomst van Atic op 11 september 2019, ingenieur Paul Cobut, wiens carrière al meer dan 40 jaar gericht is op dit soort onderwerpen in de energiesector, zal uw gastspreker zijn!


Waar?

Kostprijs?

  • De toegang is gratis voor alle ATIC leden. Voor alle NIET-LEDEN, vragen wij een bedrag van 20 euro per persoon CASH, u krijgt ter plaatse een ontvangstbewijs!!
Toegang?
  • Met de tram: Nr. 4 richting 'Stalle' of Nr. 32- 82, afstappen 'Keyenbempt'
  • Met de trein: Ukkel station Calvoet
  • Met de auto: Ring West, afrit 18 Drogenbos, ga tot aan de 1e rotonde. De ingang van het EFP: rijden via 'Little Drève du Maréchal', komende van de ring, passeert u langs de AS Adventure winkel, sla daarna rechtsaf bij de rotonde. Komende van de stad, passeert u de 'Peugeot' garage, u draait dan rond de rotonde, en u ziet de ingang aan uw rechterkant.
  • De toegang tot het auditorium is: site 1, helemaal achterin, bij de Sterstraat.

     sfPME efp
Startdatum 11 september 2019
Startuur 16u45
Einduur 19u00
Locatie EFP Uccle
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Korte vragenlijsten