Het potentieel om de vermindering van de CO2-uitstoot in bestaande gebouwen te versnellen

Online
14 februari 2024
1530 - 1700

Onze gastspreker is Ivan Piette - Optimizzed/Viessmann/Atic

Presentatie alternerend in het FR/NL

Op basis van EPC simulaties (Vlaanderen) van drie types van woningen; welke aanpak garandeert de grootste en de snelste vermindering van CO2-uitstoot?

 
Dit is dé gelegenheid om uw vragen te stellen aan onze specialist in the field.
 

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Deelname webinar:

  • Wij vragen aan niet-leden een bijdrage van 50 euro! (25 euro voor studenten met studentenkaart/gepensioneerden/Atic leden/Atic studenten cyclus 1)
  • U dient meteen te betalen bij inschrijving (zie formulier) door het bedrag over te schrijven op het rekening nummer van Atic 
    BE 96 2300 1003 8005, een ontvanstbewijs krijgt u na het webinar.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan het webinar onmiddellijk te betalen via overschrijving op ons rekening nummer, u krijgt achteraf een ontvangstbewijs. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. 
  • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
  • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor de webinar. In dat geval is de annulering gratis.
  • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet verwittigt dat je niet deelneemt. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van de webinar wordt doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats laten deelnemen maar graag verwittigen aub.
  • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO PORTEFEUILLE*

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602 (*er kan slechts een beroep worden gedaan op KMO PORTEFEUILLE vanaf 100 euro)

BETALING

Atic is vrijgesteld van btw. U bent ingeschreven als u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld en uw overschrijving heeft gedaan op het volgende rekeningnummer:

  • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van webinar 14 februari 2024 Atic-Optimizzed + naam 

Startdatum 14 februari 2024
Startuur 15u30
Einduur 17u00
Locatie Online

Korte vragenlijsten