Renovatieoplossingen voor ventilatie - Resultaten van het project Prio-Climat toegepast in sociale woningen

Online
17 november 2022
1500 - 1700

Onze gastspreker is SAMUEL CAILLOU van het WTCB

Presentatie in het FR en in het NL

Bij een renovatie is het niet altijd eenvoudig om een ventilatiesysteem te installeren dat conform is aan de norm NBN D 50-001. Vermits de meeste bestaande woningen niet over een dergelijk ventilatiesysteem beschikken, is de binnenluchtkwaliteit er vaak ontoereikend. Dankzij het voltooide Living Lab project Prio-Climat werden er enkele innovatieve ventilatieconcepten geïdentificeerd die makkelijker toepasbaar zijn bij renovaties, toch performant zijn en met veel aandacht voor de bewoners. Twee van deze innovatieve ventilatieconcepten werden eveneens geïmplementeerd, met bestaande componenten op de markt, in twee sociale woningen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest waarbij niet enkel de binnenluchtkwaliteit maar ook sociologische aspecten werden gemonitord.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Deelname webinar:

  • Wij vragen aan iedereen een bijdrage van 25 euro ! (5 euro voor studenten en gepensioneerden, vraag uw code aan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !)
  • U dient meteen te betalen bij inschrijving (zie formulier) door het bedrag over te schrijven op het rekening nummer van Atic 
    BE 96 2300 1003 8005, een ontvanstbewijs krijgt u na het webinar.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan het webinar onmiddellijk te betalen via overschrijving op ons rekening nummer, u krijgt achteraf een ontvangstbewijs. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. 
  • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
  • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor de webinar. In dat geval is de annulering gratis.
  • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet verwittigt dat je niet deelneemt. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van de webinar wordt doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats laten deelnemen maar graag verwittigen aub.
  • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO PORTEFEUILLE*

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602 (*er kan slechts een beroep worden gedaan op KMO PORTEFEUILLE vanaf 100 euro)

BETALING

Atic is vrijgesteld van btw. U bent ingeschreven als u het inschrijvingsformulier heeft ingevuld en uw overschrijving heeft gedaan op het volgende rekeningnummer:

  • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van webinar november WTCB-Atic + naam 

Startdatum 17 november 2022
Startuur 15u00
Einduur 17u00
Locatie Online

Korte vragenlijsten