16 mars 2020

mededeling evenementen Atic en Coronavirus

mededeling evenementen Atic en Coronavirus

Beste Atic leden en sympathisanten:

De impact van het coronavirus laat zich steeds meer voelen in het openbare leven. De Nationale Veiligheidsraad heeft sinds donderdag 12-03-2020 een reeks drastische maatregelen aangekondigd: de lessen in de scholen worden opgeschort, cafés en restaurants gaan dicht.. bijeenkomsten met veel mensen zijn een slecht idee, het virus is immers bijzonder besmettelijk.

Wij als technische vereniging voelen ons genoodzaakt om onze evenementen op te schorten tot er meer duidelijkheid komt en tot het gevaar voor de volksgezondheid is geweken. Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen.

Op dit moment zoeken wij bij Atic alternatieven voor sommige klassieke events; e-learning, webinars ..

U krijgt een bericht indien u bent ingeschreven on één of andere activiteit. Uitstel van onze activiteiten is geenszins afstel! Check zeker uw mailbox of desnoods uw spam én onze website om op de hoogte te blijven.

Concreet gaat het over volgende events:

Meer inlichtingen? Mail gerust naar Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of bel +32(0)16394800, wij staan u graag te woord,

Vriendelijke groeten,

ATIC

PS: wacht dus aub om uw eventueel reeds betaalde inschrijvingsgeld terug te vragen, wij bekijken eerst de mogelijkheden om uit de impasse te geraken en pas daarna kunnen we beslissen hoe we dit samen met jullie het beste aanpakken.

Questionnaire