Algemene vergadering 2019 en namiddagprogramma met voordrachten

Atomium
20 maart 2019
1330

Klik hier om het onderwerp van KAREN ALLACKER van de KU LEUVEN te downloaden!

Algemene vergadering video

Algemene vergadering video

Op woensdag 20 maart 2019 zal de Algemene vergadering doorgaan in het ATOMIUM in Brussel. Alle ATIC-leden zullen een schriftelijke uitnodiging voor deze vergadering krijgen (of hebben deze gekregen)*. U kan via deze link de documenten afdrukken, en u inschrijven, mocht u onze schriftelijke uitnodiging niet ontvangen hebben.

*Indien de leden inzicht willen krijgen in de rekeningen en verslagen van de vereniging ATIC, dienen zij zich naar de ledenpagina te begeven in DOWNLOADS op deze site (bovenaan, rechts). De documenten zijn beschikbaar vanaf 1 maart 2019!  Indien het onze leden niet lukt om de documenten te downloaden, kunnen ze een mail sturen via de contactpagina, wij sturen u uw login en paswoord door of desnoods sturen we alle documenten aangaande de Algemene Vergadering per mail door.

Waar?
Atomium 
Atomiumsquare
Atomiumplein 1
B-1020 Brussel

  • U kan onderaan het Atomium op de straat parkeren, mits uw parking te betalen (parkingmeter). GPS: coördinaten : N 50°53'41,47" - E 4°20'29,48"
  • Het Atomium bevindt zich in het noordelijke deel van de stad Brussel, op 5 minuten wandelen van het metrostation Heizel/Heysel (lijn 6) en recht tegenover Mini-Europa.

    Ga binnen, de mensen van het Atomium en de security verwachten u, u krijgt voorrang op de bezoekers van het Atomium om te lift te gebruiken, u zegt dat u voor ATIC komt en alle deuren gaan voor u open. U wordt begeleid naar de ruimte die Atic heeft voorzien voor de vergadering, zaal Prigogine. Voor beelden van het restaurant, klik hier.

Startdatum 20 maart 2019
Startuur 13u30
Locatie Atomium

BIJLAGEN

Korte vragenlijsten