ATIC WEBINAR 08-10 & 15-10 & 22-10-2020 - Design of Building Services after covid 19

Online
Van 8 oktober 2020 tot 22 oktober 2020
1500 - 1800

We maken een unieke tijd door veroorzaakt door de pandemie van het coronavirus 'covid 19'.

 • Wat zijn nu precies de te ondernemen acties en aanbevelingen in de HVAC-sector?
 • We zullen deze verschillende aspecten behandelen tijdens deze 3 webinar sessies georganiseerd door Atic, wetende dat dit slechts tips van ‘goede praktijken’ zijn, wachtende op de bevoegde autoriteiten voor de uitvaardiging van officiële maatregelen aangaande dit onderwerp.
 • Dit alles uiteraard in overeenstemming met de regelgeving op het gebied van energie, milieu en volksgezondheid.
 • Het belooft weer een boeiende 3-daagse te worden, wij hopen u covidsgewijs te mogen ‘verwelkomen’ op de webinar sessies, in afwachting van de dag dat we mekaar terug mogen ontmoeten voor een live studiedag!


Klik hier om het evaluatieformulier te downloaden van 08-10-2020

Klik hier om het evaluatieformulier te downloaden van 15-10-2020

Klik hier om het evaluatieformulier te downloaden van 22-10-2020

 

Sessie 1 - 8 oktober - Het advies van een viroloog / Aanbevelingen voor de werking van technische installaties met betrekking tot het coronavirus

Sessie 2 - 15 oktober - Het ontwerp van luchtbehandelingsinstallaties, rekening houdend met Covid 19; de wijze van filtratie en de middelen voor luchtdesinfectie

Sessie 3 - 22 oktober - Hoe kan de verspreiding van covid 19 in HVAC-installaties tegengegaan worden - Luchtkwaliteit en de bewaking ervan on the spot

 

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Deelname webinar:

 • Wij vragen aan iedereen een bijdrage van 120 euro voor de 3 webinars samen!
 • U kan betalen via KMO portefeuille*.
 • Gepensioneerden en studenten betalen slechts 30 euro.
  Vraag in dit geval ALVORENS u zich inschrijft per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) naar de kortingscode, éénmaal u deze heeft, kan u zich on-line registreren. 
 • U dient meteen te betalen via de website, u krijgt achteraf een factuur. Indien u via KMO portefeuille betaalt, of indien u gepensioneerd/student bent, stuur ons dan een mail, dan krijgt u van ons een code waarmee u toch kan inschrijven.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan de webinar tijdens of onmiddellijk te betalen via de webapplicatie, u krijgt achteraf een factuur. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. 
 • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
 • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor de webinar. In dat geval is de annulering gratis.
 • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet verwittigt dat je niet deelneemt. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van de webinar wordt doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats laten deelnemen.
 • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO PORTEFEUILLE*

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602

BETALING

Atic is vrijgesteld van btw. Je bent ingeschreven als je on-line hebt betaald of je overschrijving hebt gedaan op het volgende rekeningnummer:

 • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van ‘webinar 1 - 2 - 3 aangaande DESIGN COVID ’ + naam.

 

 

Startdatum 8 oktober 2020
Startuur 15u00
Einddatum 22 oktober 2020
Einduur 18u00
Locatie Online

Korte vragenlijsten