16 november 2018

17-11-2018: PROCLAMATIE cyclus 1 van Atic, Thermisch comfort en Warmteverliezen

17-11-2018: PROCLAMATIE cyclus 1 van Atic, Thermisch comfort en Warmteverliezen

Uitnodiging aan onze studenten, hun leraars en sympathisanten

 

U heeft deelgenomen aan de cyclus 1 van Atic, Thermisch comfort en Warmteverliezen, die doorging in het voorjaar van 2018. In september reeds kreeg u hiervan uw punten, zodat u wist waar u stond om met de cyclus 2 te kunnen doorgaan. Morgen, 17 november, is er een proclamatie voorzien op dezelfde locatie als waar uw lessen doorgingen, m.n. de KU LEUVEN, Campus Arenberg, gebouw S. U allen welbekend (zie ook onder), vanaf 12.30u tot en met 14u. Op hetzelfde moment zal u uw attesten ontvangen en eventueel uw laureaatsprijs (voor de 3 laureaten per taalgroep, wij verwachten hen zeker op het appel!). Tevens zullen er foto's genomen worden zodat wij via onze social media kanalen kunnen verspreiden wie er deelnam, wie er slaagde in het examen en wie er laureaat was. Het loont dus zeker de moeite en het is goed voor uw reputatie om er morgen bij te zijn, wij ontvangen u met plezier op de receptie, u wordt tevens van harte uitgenodigd om mee te genieten tijdens de walking dinner! Tot morgen!

 

Toegang? U moet een lus volgen om er met de wagen te geraken, gebouw S is het VOORLAATSTE gebouw voor u terug op de Celestijnenlaan komt, net voor de slagboom, zie afbeeldingU komt dan met de wagen uit aan de ACHTERKANT van gebouw S. U kan daar uw wagen parkeren en dan rond het gebouw lopen om langs de binnenkant van de campus de ingang van het middelste gebouw S te nemen. Het lokaal dat Atic ter beschikking krijgt, bevindt zich gelijkvloers.
Makkelijke toegang met het openbaar vervoer vanaf het station van Leuven, om te weten waar u moet afstappen, zie afbeelding

Korte vragenlijsten