09 mei 2019

Proclamatie Prijs Marcel Herman 2018 - 20-03-2019 ATOMIUM

David Ceulemans en Matthias Van Hove David Ceulemans en Matthias Van Hove

Woensdag 20 maart 2019 vond de proclamatie plaats van de laureaten van de Prijs Marcel Herman 2018. Een 70-tal deelnemers (voornamelijk diegenen die de algemene vergadering en de voordrachten bijwoorden) en de laureaten van de cyclus 2 - 2018, zakten af naar het Atomium in Brussel om de prijs in ontvangst te nemen en om samen gezellig te dineren en te toasten. De laureaten werd tevens gevraagd om hun onderwerp opnieuw  voor te dragen aan het publiek dat daar aanwezig was.

De laureaten van de Prijs Marcel Herman van 2018 met hun onderwerpen :

  • Potentieelanalyse van energierecuperatie in asfaltzonnecollectoren a.d.h.v. een prototype met het oog op optimalisatietrajecten door David Ceulemans, UAntwerpen, peter Ivan Verhaert
  • Design and operation of domestic hot water systems: optimisation using building energy simulation by Matthias Van Hove, UGent, promotors Jelle Laverge and Arnold Janssens

Proficiat!  Ook aan alle andere laatstejaarsstudenten die hebben deelgenomen aan de wedstrijd en in november hun eindwerk hebben voorgedragen voor de jury! U ziet hen (samen met andere Atic leden) op de foto's hieronder. 

Nog een leuk detail: onze laureaat Matthias Van Hove gaat Atic dit jaar op de Rehva bijeenkomst in Boekarest vertegenwoordigen (27 mei) tijdens de Student Competition, wij wensen hem ook daar heel veel succes toe!

Korte vragenlijsten