21 maart 2020

CORONA-MAATREGELEN EN E-LEARNING

CORONA-MAATREGELEN EN E-LEARNING

Atic, als technische vereniging, loopt niet achter door de maatregelen die genomen werden omwille van het Coronavirus... . Eén van de doelstellingen van de vereniging is immers.. verspreiding van kennis door onder meer het geven van HVAC opleidingen, zéker interessant en nuttig in Corona tijden

De eerste facultatieve les van de opleiding CYCLUS 1 (VERNIEUWDE CYCLUS 1 : HVAC EN SANITAIRE INSTALLATIES, PRINCIPES) gaat vandaag door, ON-LINE – 21 maart 2020.

  • Een kleine 30 studenten heeft zich ingeschreven voor deze opleiding. Ook de meeste leraars volgen nu on-line de cursus.
  • Vanaf volgende week zaterdag 28-03-2020, gaat de lessenreeks pas écht van start.
  • Het is nog niet te laat om u in te schrijven. De lessen van 28 maart en 4 april zullen zeker al on-line verlopen, de daaropvolgende lessen bekijken we na de paasvakantie..

We houden jullie zo goed als mogelijk op de hoogte van eventuele wijzigingen! Alvast allemaal een goede gezondheid gewenst en veel sterkte in deze vreemde periode.

Atic wil als organisatie tevens haar appreciatie betuigen aan haar Ongelooflijk Flexibele lesgevers én studenten, voor de manier waarop zij met deze nieuwe situatie zijn omgegaan. Bedankt!

Korte vragenlijsten