23 maart 2020

ALGEMENE LEDENVERGADERING ATIC - 25-03-2020 VAN 14U TOT 15.30U - OPROEP TOT DEELNAME ON-LINE

ALGEMENE LEDENVERGADERING ATIC - 25-03-2020 VAN 14U TOT 15.30U - OPROEP TOT DEELNAME ON-LINE

Beste Atic lid,

U schreef zich een tijd geleden in voor onze jaarlijkse algemene ledenvergadering van Atic die door gaat op 25 maart van 14u tot 15.30u. Of misschien juist niet, u had zich niet ingeschreven – wegens tijdsgebrek - en is dit wel de kans om het vooralsnog te doen.

Deze vergadering zou normaal doorgaan in de Faculty Club in Leuven. De vergadering zou gevolgd worden door een aantal voordrachten, een proclamatie en een diner samen. Zoals reeds eerder gezegd vorige week.. uitzonderlijke situaties (Corona) vragen om uitzonderlijke maatregelen.. dus..

Na rijp beraad binnen Atic en nadat we ons als organisatie hebben bevraagd over het wettelijk kader bij de bevoegde instanties, hebben we als organisatie Atic beslist dat:

We de Algemene Ledenvergadering 2020 toch zullen laten doorgaan op woensdag 25 maart van 14u tot 15.30u; deze vergadering moet immers binnen de 6 maanden na de jaarafsluit plaatsvinden om geldig te zijn. Uitstel heeft in dit geval dus geen zin.

  • We de Algemene Ledenvergadering ON-LINE via het ZOOM platform zullen laten doorgaan, en dit wegens OVERMACHT.
  • We de aanwezigheden (on-line) zullen opnemen, bij het BEGIN van de vergadering maar ook op het einde van de vergadering, deze zullen genotuleerd worden door ondergetekende.
  • We de omstandigheden waardoor we tot een on-line vergadering zijn gekomen, goed zullen notuleren.
  • We als er wordt gestemd, dit ook goed zullen notuleren.

Beste leden, wij zorgen ervoor dat u op een eenvoudige manier kan deelnemen aan de vergadering. Het enige wat u zal nodig hebben is:

  • Een vaste computer of laptop
  • Een degelijke wifi (vast of desnoods draadloos) verbinding
  • Eventueel een headset (zeker als u opmerkingen wil maken tijdens de vergadering)
  • Een rustige plaats in uw ‘kot’ waar u de vergadering goed kan volgen
  • Een link (die ik u doorstuur) waarop u moet klikken en waardoor u in de vergadering terecht komt.

Mocht het niet lukken, dan wil ik u graag helpen, u kan mij telefonisch bereiken op de 016 39 48 00.

Kan u mij in een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. laten weten of u gaat deelnemen aan de vergadering of niet? Ik registreer graag uw NAAM, BEDRIJF, E MAIL ADRES en TELEFOON NUMMER.

Tijdstip: WOENSDAG 25 MAART VAN 14U TOT 15.30U.

Tot woensdag?

Veronique Matthys

Operating Manager

Atic vzw-asbl

PS1 : Zoals u al wist, u kan de rekeningen (2019), het budget 2020, en de verslagen van de Algemene Vergadering van 2019 terugvinden in de downloads op onze website, mocht u niet meer over de login gegevens beschikken, stuur me dan een mailtje en ik bezorg ze u onmiddellijk.

PS2: Ik ben ervan overtuigd dat u het ons zal vergeven als wij nog even ‘zoekende’ zullen zijn tijdens onze eerste on-line ledenvergadering en dat niet alles even ‘smetteloos’ zal verlopen.. wij hebben al ervaring opgedaan afgelopen week omdat wij nu ook onze cursussen (cyclus 1) on-line geven, oefening baart kunst.. alvast bij voorbaat onze excuses voor de eventuele ongemakken.

Korte vragenlijsten