03 april 2020

Nabeschouwing ATIC WEBINAR WATERKWALITEIT, SLIJKVORMING, CORROSIE: OORZAKEN, GEVOLGEN, OPLOSSINGEN

Nabeschouwing ATIC WEBINAR WATERKWALITEIT, SLIJKVORMING, CORROSIE: OORZAKEN, GEVOLGEN, OPLOSSINGEN
  • Op 1 april jl. ging Atic met succes met haar eerste webinar in de ether; onderwerp van het webinar was WATERKWALITEIT, SLIJKVORMING, CORROSIE: OORZAKEN, GEVOLGEN, OPLOSSINGEN; onze enthousiaste spreker was Karl Willemen (Resus) en onze gedreven moderator was Joris Mampaey (voorzitter Atic). We telden een 100-tal actieve deelnemers aan het webinar, de deelnemers stelden vragen via de chatbox en kwamen regelmatig actief tussen.
  • Deze methode van kennisoverdracht is nieuw bij Atic, maar blijkt aan te slaan. De eerst evaluaties waren ronduit positief, een verder doorgedreven enquête wordt nu geanalyseerd. Het Corona probleem heeft ook Atic nieuwe horizonten laten ontdekken, nieuwe manieren van communiceren, methoden die minder tijd vragen aan de deelnemers, minder belastend zijn voor het milieu, efficiënter zijn (wellicht zijn er nog vele andere voordelen..)...
  • Atic zal zeker in de toekomst de ingeslagen weg verder bewandelen, MAAR zal ook blijven investeren en samenkomen om haar leden in levende lijve te treffen. Ook dit is belangrijk en bij Atic weet men dit beter dan waar ook: persoonlijk contact van de leden en hvac-geïnteresseerden, samen kennis delen, samen een aperitief nemen, networking... 
  • In de zeer nabije toekomst plannen wij nog een paar webinars! Hou alvast 29 april 2020 en 13 mei 2020 vanaf 16.45u tot 18u vrij! Meer details volgen!
  • Via deze links kan u alvast de presentatie,de gestreamde video (mocht u de webinar gemist hebben) en het evaluatieformulier on-line vinden, dit ook voor diegenen die het webinar hebben gevolgd en met ons hun bevindingen willen delen.
  • Dank aan iedereen die ons hielp doorheen deze nieuwe ervaringen (o.a. Annelies van Conversal!) en tot snel!

Korte vragenlijsten