03 oktober 2016

SAVE THE DATE ‘Stoomtechniekdag’ 16 november 2016

SAVE THE DATE  ‘Stoomtechniekdag’  16 november 2016

Hoe maakt u uw stoominstallatie zuiniger en efficiënter? Hoe vergemakkelijkt u het onderhoud? En wie kan u helpen met expertise en service? Allemaal vragen die een antwoord krijgen op de vernieuwde ‘Stoomtechniekdag’ van Energik vzw.

Een nieuw concept en een andere naam voor de voormalige stoomdag onderstrepen de visie van Energik op betere stoomtechnieken, een technologie die meer dan 2.000 Belgische bedrijven gebruiken.

De ‘Stoomtechniekdag’ wil ook zoveel mogelijk spelers met elkaar in contact brengen, zowel aanbieders als gebruikers. Kennis over stoomtechniek is kostbaar. Het is daarom belangrijk om de banden met elkaar aan te halen.

Tijdens de dag zullen verschillende thema’s aan bod komen, met presentaties over onder meer energiemanagement en energie-efficiëntie en onderhoud bij stoomgebruikers. Naast de presentaties  is er ook een minibeurs waar een tiental standhouders zichzelf voorstelt.

Het evenement heeft plaats op 16 november 2016 in het ‘Huis van de Bouw’ in Zwijnaarde. Hou die datum al zeker vrij in uw agenda.

Korte vragenlijsten