31 januari 2019

Jongerenforum Geotechniek 2019 - Oproep tot kandidaat sprekers

Jongerenforum Geotechniek 2019 - Oproep tot kandidaat sprekers

Op 10 mei gaat de derde editie van het 2-jaarlijkse Jongerenforum Geotechniek door. Dit Jongerenforum biedt een uitstekende gelegenheid voor jonge geotechnici (≤ 35 jaar in 2019) om hun ervaringen te delen en te netwerken met jonge en meer ervaren collega’s uit het geotechnische vakgebied. Professional youngsters komen er hun project van een ontwerp of uitvoering voorstellen.

Voor de laureaten in beide categorieën (Ontwerp & Uitvoering) voorziet de Prijs Hubert Raedschelders elk 500 euro. Met dank aan de sponsors (DEME, Denys, SBE, JDN en Besix).

Ben je geïnteresseerd?
Bezorg dan een abstract voor je deelname (max. vier A4 bladzijden inclusief afbeeldingen) voor 18 maart 2019 aan het ie-net scretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of aan de voorzitter van de expertgroep Geotechniek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Vergeet zeker de categorie niet te vermelden. 

Is dit eerder iets voor een collega/vriend/kennis?
Stuur deze oproep zeker door!

 

Meer info:
Birgit De Wolf
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 03 260 08 64 - 0489 55 55 63

 

Korte vragenlijsten