27 augustus 2019

Expert day ‘Communicatie in de Bouw’ in Gent - 10-10-2019 - Pixii

Expert day ‘Communicatie in de Bouw’ in Gent - 10-10-2019 - Pixii

Vreemde eend in de bijt van de Expert days of net niét?

  • Waarom vinden heel wat bedrijven en ontwerpbureaus te weinig personeel? Deze Expert day ‘Communicatie in de Bouw’ bewijst dat je de juiste mensen net niét aantrekt via klassieke communicatie. 
    En als er uiteindelijk dan toch gebouwd wordt, loopt het soms aardig fout: hoe communiceer je als bouwpartner efficiënt met je collega's, bouwpartners, opdrachtgevers en burgers? Hoe schrijf je als stad bijvoorbeeld een gedraggedreven transitieplan om fossielvrij te zijn tegen 2050? En waarom schrijven architecten net dát specifiek product voor?
  • Soft skills blijven belangrijk, maar ook digitalisering van de communicatie neemt een hoge vlucht. Dat laatste kan heel wat implicaties met zich mee brengen in een bedrijf of architecten- en ingenieursbureau. Normering van digitale tools, een uniforme BIM-taal, uniformering van de meetstaten ... bieden grote kansen en een slimme implementatie van Virtual Reality kan zelfs spectaculaire resultaten opleveren in het beslissingsproces.
  • Verwacht je tijdens deze Expert day ook aan een primeur: het toonaangevende Architectura.be deelt voor het eerst zijn resultaten van een bevraging over communicatie in de architectuurwereld!

Kortom: een boeiende dag gegarandeerd.

Klik hier voor het programma en inschrijivingen.

Korte vragenlijsten