ATIC heeft voor haar leden een paar zaken waarvan we denken dat ze interessant zijn. Maar eerst willen we weten of die interesse er echt is. Vul daarom op de ATIC-website deze korte enquête in:

Naam
Voornaam
Bedrijf
E-mailadres
Bent u erin geïnteresseerd de HVAC-gerelateerde NBN-normen via ATIC te krijgen? Voordeel: u betaalt een extra bedrag, maar veel minder dan wanneer u de normen rechtstreeks bij het NBN koopt. Wij zouden deze extra betaling alleen vragen aan bedrijfsleden die dit wensen.
U kunt als bedrijfslid op de ATIC-website uw vacatures gratis plaatsen, zie ook punt 3. We willen kandidaten ook de mogelijkheid geven hun cv's op onze website in te dienen. Hebt u interesse om die cv's te kunnen inzien? In dat geval zouden wij een module aanmaken zodat onze bedrijfsleden gratis inzage kunnen krijgen in alle HVAC kandidaturen.
Wist u dat u indien u werkt met CV WAREHOUSE, u als bedrijfslid alle vacatures in één klik kan overzetten op de ATIC website? (candidate.cvwarehouse.com) – Is dit interessant voor uw bedrijf?
Heeft u nog andere suggesties/ideeën/wensen ten overstaan van Atic, met andere woorden, hoe zouden wij u nog beter kunnen helpen?
Annuleren
This question is required.

Please wait..

Years,Months,Weeks,Days,Hours,Minutes,Seconds
Year,Month,Week,Day,Hour,Minute,Second
Poor,Average,Good,Very Good,Excellent
Cancel this rating!
Please select minimum {0} answer(s).
Please select maximum {0} answer(s).
Selected {0} out of {1}. Select {2} more to continue.

Korte vragenlijsten