Waterstof : opportuniteiten en uitdagingen

Online
27 april 2022
1500 - 1700

Onze gastspreker is Isabel François

Dit is een webinar waarin afwisselend NL en FR wordt gesproken (of slides worden getoond)

 • Waterstof is een hot topic in de context van de energietransitie.  Europa zit er flink op in om een aantal sectoren klimaatneutraal te maken.
 • Maar hoe ver staan we vandaag al? Wat zijn echt de sectoren waarin waterstof een belangrijke rol zal spelen en wat zijn de barrières om het vandaag op grote schaal uit te rollen?  Hoe stuurt het Europese beleid en wat gebeurt er in onze regio?
 • In deze presentatie zal er een overzicht gegeven worden over de verschillende toepassingen van waterstof, met name in industrie, transport en de energievoorziening.  Er zal hierbij ook specifiek op de gebouwde omgeving worden ingegaan.   
 • De stand van zaken rond waterstof in Vlaanderen, België en Europa wordt toegelicht, zowel wat betreft concrete realisaties en projecten als wat betreft beleidsaspecten.

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Deelname webinar:

 • Wij vragen aan iedereen een bijdrage van 25 euro ! (5 euro voor studenten en gepensioneerden, vraag uw code aan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !)
 • U dient meteen te betalen via de website bij inschrijving of door het bedrag over te schrijven op ons rekening nummer.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 • ATIC vraagt om de deelnameprijs aan de webinar tijdens of onmiddellijk te betalen via de webapplicatie, u krijgt achteraf een factuur/ontvangstbewijs. Als kleine organisatie zouden we je graag bij voorbaat bedanken voor die inspanning. 
 • Een wijziging (naam of andere) in de deelname kan steeds schriftelijk (per e-mail) gebeuren.
 • Annulering: Annulering dient schriftelijk (per e-mail) te gebeuren en dit tot 2 dagen voor de webinar. In dat geval is de annulering gratis.
 • No-show: het bedrag van je inschrijving is integraal verschuldigd als je niet verwittigt dat je niet deelneemt. Bij een annuleringen die later dan 2 dagen voor aanvang van de webinar wordt doorgegeven, is de volledige deelnameprijs verschuldigd. Je mag wel iemand anders in je plaats laten deelnemen maar graag verwittigen aub.
 • Atic behoudt de bevoegdheid om te beslissen over onderwerpen die niet in de voorwaarden worden behandeld. De bevoegdheid over eventuele geschillen ligt bij de rechtbanken van Brussel.

KMO PORTEFEUILLE*

Voor bedrijven gelegen in Vlaanderen: zie https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille - Erkenningsnummer Atic: DV.O105602 (*er kan slechts een beroep worden gedaan op KMO PORTEFEUILLE vanaf 100 euro)

BETALING

Atic is vrijgesteld van btw. Je bent ingeschreven als je on-line hebt betaald of je overschrijving hebt gedaan op het volgende rekeningnummer:

 • IBAN: BE 96 2300 1003 8005 - BIC: GEBABEBB van ATIC

met vermelding van webinar Isabel François april + naam 

 

Startdatum 27 april 2022
Startuur 15u00
Einduur 17u00
Locatie Online

Korte vragenlijsten