Sinds 1997 is het architectenbureau Artex uitgegroeid naar een middelgroot multidisciplinair ingenieursbureau waar meer dan 10 personen dagelijks het beste van zichzelf geven om het brede scala projecten in goede banen te leiden.
 
  • Behalve architectuuropdrachten vertegenwoordigen structuur- en techniekenstudies, expertises en energieadvies tegenwoordig een groot deel van de opdrachten. Het bureau bundelt de ervaringen uit elk van deze vakgebieden binnen een hecht team van voornamelijk ingenieur-architecten.
  • Met deze achtergrond kunnen onze medewerkers zich als ingenieur beroepen op een doorgedreven technische achtergrond, en tegelijk als architect de coherentie tussen alle onderdelen van het bouwproces beheersen.
    Een goede interne samenwerking tussen de verschillende gespecialiseerde teams zorgt er tevens voor dat ontwerpen vlotter tot stand komen, er minder overlegvergaderingen tussen verschillende partijen nodig zijn en er voldoende ver vooruit gedacht wordt om verrassingen op de werf te voorkomen.
 

CONTACTEER

ARTEX

Kerkstraat 65

B-9200 Dendermonde

+32 (0) 52 25 83 70 POL VAN ACOLEYEN www.artexbvba.be

Korte vragenlijsten