SAUTER CONTROLS

www.sauter-controls.be

Sauter – synoniem voor modern gebouwbeheer

Building control by Sauter – wij staan te uwer beschikking. Het belang van economische en ecologische uitbating van gebouwen neemt steeds toe. Hierbij speelt uptodate gebouwbeheer een essentiële rol.

Sinds vele jaren behoort Sauter tot de top van bedrijven met succes op internationaal vlak in het vakgebied van gebouwautomatisering en systeemintegratie. Onze missie bestaat erin om onze klanten een maximum aan comfort en functionaliteit te bieden voor een minimale kostprijs en tevens op een ecologische methode. Elke dag weer stellen wij alles in werking om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Vanaf de op maat uitgewerkte oplossing tot het globale systeem zijn wij uw toeverlaat voor uw gebouwbeheer, en dit met materialen van hoogstaande Zwitserse kwaliteit.

 Doorgedreven jarenlange kennis qua toepassingen, gekoppeld aan een gamma van beproefde kwalitatieve en innoverende produkten maken ons uw ideale partner. Wij bieden u comfortabele en bedrijfszekere oplossingen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Als dienstverlener bieden wij bovendien totaaloplossingen vanaf de studie van uw project tot en met de indienstname van uw installatie, alsook technisch beheer vanop afstand en volledig onderhoud.

Uw investering is verzekerd door onze ‘cycle of life’-visie op gebouwautomatisering : projectstudie - indienstname - technisch beheer -  hernieuwing. Dit concept biedt maximale betrouwbaarheid op lange termijn voor al uw gebouwen en hun installaties.

 

CONTACTEER

SAUTER CONTROLS

B-1702 Groot-Bijgaarden

+32 (0) 2 460 04 16 PASCAL DEKLIPPEL www.sauter-controls.be

Korte vragenlijsten