Pixii Kennisplatform Energieneutraal Bouwen

PIXII.BE

Pixii – Kennisplatform Energieneutraal ondersteunt als neutrale wetenschappelijke onderzoeksinstelling de bouwactoren bij zowel innovatie, informatie en netwerking als op de werf.

Pixii - Kennisplatform Energieneutraal ondersteunt (voorheen bekend als Passiefhuis-Platform)  verenigt meer dan 200 toonaangevende bedrijven in de bouwsector en wil met haar actieve ledencommunity inspireren en motiveren tot het bouwen van passieve en energieneutrale gebouwen. Pixii levert professioneel advies en begeleiding aan bedrijven en particulieren, netwerkt met beleids- en opiniemakers, verleent certificaten aan passieve en energieneutrale projecten en organiseert evenementen en gespecialiseerde opleidingen rond energiezuinig bouwen. De organisatie focust op vier essentiële thema’s: passief en energieneutraal bouwen, slimme gebouwen, diepe renovatie en geïntegreerd design.

Terugblik/Vooruitblik

Via deze link vind je alvast onze terugblik op een boeiend jaar en onze ambitieuze plannen voor 2017. Laat ons gerust weten wat je ervan vindt!

Kennisplatform
Wil u toetreden tot ons Kennisplatform? Hier vindt u alle info.

Vragen? Neem contact op met Debby Burssens voor informatie rond lidmaatschap en partnerships.

Debby Burssens
Coördinator Ledenwerking en communicatie
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
03 500 89 94

CONTACTEER

Pixii Kennisplatform Energieneutraal Bouwen

PIXII

Gitschotellei 138

B-2600 BERCHEM

+32 (0)3 235 02 81 BERT VANDERWEGEN PIXII.BE

Korte vragenlijsten