VINCI FACILITIES

www.vinci-facilities.be

"Taking Care" van gebouwen, eindgebruikers en het milieu

Wij bieden Facility Management oplossingen aan en dragen zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu.

We veranderen uw werkruimtes tot een succesfactor

Onze doelstelling is om het potentieel van uw gebouwen te benutten, het welzijn van de eindgebruikers te verbeteren en het energieverbruik en de operationele kosten te beheren. Dat vraagt om voortdurende waakzaamheid waarbij technische expertise en service hand in hand gaan.

Binnen de groep VINCI Energies, is VINCI Facilities gespecialiseerd in Facility Management. Dankzij haar brede expertise, bieden wij ondersteuning op lange termijn met facilitaire oplossingen op maat.

Onze oplossingen bevatten zowel technisch onderhoud, exploitatie en service. We zijn betrokken bij het welzijn van de eindgebruikers en we maken gebruik van onze ervaringen en innovaties om ruimtes te ontwikkelen, te beheren en te verbeteren die iedereen in staat stellen hun ware potentieel te bereiken.

Proximiteit, dienstverlening en Operational Excellence

Onze organisatie bestaat uit een netwerk van zelfstandige en verantwoordelijke Business Units. De nabijheid ten opzichte van onze klanten maakt dat elke Business Unit binnen ons netwerk zich weet aan te passen aan de lokale problematiek, in staat is om de behoeften van klanten te begrijpen en zo snel kan reageren. Samen met u zorgen we voor de juiste coördinatie om te antwoorden op offertes voor meerdere sites en meerdere landen tegelijk, met één enkel contactpersoon.

Wij werken volgens operational excellence, wat betekent dat een proactieve en doeltreffende aanpak centraal staan in onze opdracht. Onze Business Units worden begeleid door een support team om innovaties, bedrijfstools en een doelgericht aanbod te ontwikkelen, en om de best practices van op de werkvloer maximaal te benutten.

https://www.vinci-facilities.be/

CONTACTEER

VINCI FACILITIES

Havenlaan 86 C bus 201

B-1000 Brussel

 

 

+32 (0) 2 422 26 11 Michèle Geoffrey www.vinci-facilities.be

Korte vragenlijsten