BELVEN

BELVEN
  • Belven is een familiale KMO gespecialiseerd in productie en verkoop van industriële afsluiters en toebehoren.  Deze vinden wereldwijd hun toepassing in installaties van verwarming, airco, industriële pijpleidingen en waterbehandeling.  
  • Dankzij de 40 jaar ervaring en in-house expertise staat de Belven naam garant voor kwaliteit.  Door continue verbetering en innovatie voldoen de producten aan de strengste eisen voor de Europese, Duitse, Amerikaanse en Japanse industrie.   Het Belven R&D team is constant op zoek naar verbetering en verdere uitdieping van het Belven productengamma.
  • Belven heeft de volledige productieketen in beheer, van het ontwerp en de productie tot de service naar de klanten.   Het BV-logo op de afsluiter en de benodigde kwaliteitscontrole-certificaten vormen samen de garantie voor een authentiek BV-product.
  • Als gespecialiseerde nichespeler speelt Belven zeer snel en flexibel in op de markt- en klantbehoeften.  Zo brengt Belven steeds het juiste product voor de juiste installatie bij de juiste klant.  Vanuit het hoofdkwartier in Mechelen worden producten en diensten uitgeleverd aan bedrijven in diverse branches en sectoren: decentrale energieopwekking, waterzuivering, tankopslag, de verwerkingsindustrie en HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning).
  • Betrokken én dichtbij : Belven garandeert een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak.  Belven is ‘more than invalved’.

CONTACTEER

BELVEN

Blokhuisstraat 24
Industriepark Noord 1
B-2800 Mechelen

+32 (0) 15 29 40 70 Liesbet De Bondt BELVEN

Korte vragenlijsten