INGENIUM

www.ingenium.be

EXPERTS IN SUSTAINABLE BUILDINGS

  • Ingenium NV (met vestigingen in Brugge, Gent en Leuven) geeft de toekomst duurzaam vorm. Als onafhankelijk studiebureau bestuderen, adviseren, ontwerpen en optimaliseren we bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van gebouwen, individueel en op site- en wijkniveau. Het resultaat zijn gebouwen die energiezuinig, duurzaam en intelligent zijn, met nulenergiegebouwen als ultiem doel. Door consultancy, engineering en commissioning zijn we de ideale kennispartner in elke fase van de volledige levenscyclus van een bouwproject. Als toonaangevend Belgisch kennisbedrijf met meer dan 80 medewerkers werken we vanuit Brugge, Leuven en Gent voor publieke en private opdrachtgevers in binnen- en buitenland.
  • Techniek is voor ons geen doel maar een middel. Met techniek breng je leven in een gebouw, warmte, verkoeling, koud en warm water, verse lucht, licht, communicatie… Maar het einddoel blijft gewoon een plaats waar het aangenaam vertoeven is, comfortabel en makkelijk in gebruik.
  • Om de technieken achter de schermen voor de opdrachtgever zichtbaar te maken, doen we beroep op de meest vooruitstrevende software en visualisatiemethodes. 3D-engineering en BIM-modelling brengen projecten tot leven. Van eenvoudig, waar het tot de essentie moet worden herleid, tot uiterst gedetailleerd waar nodig en wenselijk.

 

CONTACTEER

INGENIUM

Nieuwe Sint-Annadreef 23

B-8200 Brugge

Met vestigingen in Brugge, Gent en Leuven

+32 (0) 50 40 45 30 Nikolaas Boucquey www.ingenium.be

Korte vragenlijsten