EMAZE ENERGY CONSULTANCY

www.emaze.be

Emaze is een energieadviesbureau met meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van kleine en grote bedrijven die op zoek zijn naar een duurzaam energiebeleid.

Emaze legt de nadruk op betrouwbare en accurate oplossingen en gidst bedrijven naar een optimale uitkomst.

We staan dicht bij de klant, beschikken over de juiste vakkennis en kunnen terugvallen op de uitgebreide kennisbasis en ervaring van onze organisatie.

Ons energieadviesbureau bestaat uit 3 pijlers:

  • Energiemonitoring: Via de hardware oplossing Maxee, capteren we meetdata die in het ePortal softwareplatform gevisualiseerd wordt en u in staat stelt uw energieverbruiken en facturen op te volgen, te analyseren en te begrijpen op een eenvoudige en efficiënte manier.
  • Energiemanagement: We bieden advies op maat waarbij we u helpen om het comfort te verhogen, het energieverbruik te verminderen en de CO2-uitstoot te reduceren.
  • Studiebureau: Onze ingenieurs ontwerpen energieperformante gebouwentechnieken, via zowel conceptuele als detailstudies, en volgen daarnaast de werken van A tot Z op.

Emaze beschikt over een ruim klantenportfolio binnen diverse sectoren. Inmiddels mag Emaze grote industriële spelers zoals Volvo, Boortmalt, maar ook Infrabel en verschillende steden en gemeenten tot haar klantenbestand rekenen.

CONTACTEER

EMAZE ENERGY CONSULTANCY

Zandvoordestraat 4
9052 Gent

+32 9 330 02 43 Dhr Joost Verschuere www.emaze.be

Korte vragenlijsten