VK ARCHITECTS & ENGINEERS

www.vk-architects-engineers.com

Over VK architects+engineers ®

VK architects+engineers® is een multidisciplinair ontwerpbureau dat het “out of the box” en lange termijn denken in de genen heeft. De afgelopen 70 jaar zetten ze hun vindingrijkheid en multidisciplinaire teams in voor het ontwerpen van duurzame oplossingen. Daarvan getuigen de vele realisaties in gezondheidszorg, industrie, infrastructuur en gebouwen. Inmiddels is het bureau uitgegroeid tot 540 medewerkers, verspreid over België, Nederland, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Sinds 2020 neemt VK architects+engineers opnieuw de leidersrol in de sector met de introductie van haar ‘full lifecycle’ benadering: nog meer toekomstgericht denken, door in te zetten op strategische samenwerkingen met klanten en stakeholders gedurende de volledige levenscyclus van haar realisaties, ook nà de bouwfase.

In 2022 ontving VK architects+engineers voor de tweede keer het Best Managed Company-label.

---

VK architects+engineers | multidisciplinary design office
De afgelopen 70 jaar zetten ze hun vindingrijkheid en multidisciplinaire teams in voor het realiseren van een duurzame omgeving. Daarvan getuigen de vele realisaties in de gezondheidszorg, industrie, infrastructuur en gebouwen. Inmiddels is het bureau uitgegroeid tot 470 medewerkers, verspreid…


www.vk-architects-engineers.com

 

CONTACTEER

VK ARCHITECTS & ENGINEERS

VK Architects & Engineers, Brugsesteenweg 210, B-8800 Roeselare

+32 51 262020 VK Marketing, Sabine Janssens www.vk-architects-engineers.com

Korte vragenlijsten