ALLIANCE Engineering

www.alliance-engineering.be

ALLIANCE Engineering is een ontwerpbureau gevestigd in Louvain la Neuve en Leuven, gespecialiseerd in HVAC-engineering. Wij begeleiden u bij de realisatie van uw airconditioning-, ventilatie- en verwarmingsprojecten, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Onze teams gespecialiseerd in Building Energy; Elektriciteit, Vloeistoffen en Warmte zijn betrokken bij de verschillende fasen van uw projecten. Door hun uitgebreide ervaring die ze in de loop der jaren hebben opgedaan, beheersen ze de meest geavanceerde technologieën en zijn ze in staat om de soms ernstige beperkingen te overwinnen door tijd, kosten en kwaliteit te combineren.

De vaardigheden van ALLIANCE ENGINEERING bestrijken de verschillende gebieden van HVAC en Elektrotechniek met :

  • Verwarming, ventilatie, airconditioning,
  • Rookafzuiging,
  • Sanitair en diverse vloeistoffen,
  • Brandbeveiliging,
  • Elektriciteit (sterke stromen, zwakke stromen)
  • Liften en roltrappen...

ALLIANCE Engineering heeft een centrale rol bij 3D-ontwerp en energiebesparing. 

Wat maakt ons anders?

Ethiek, diversiteit, aanpassingsvermogen, vertrouwen en sharing.

Deze waarden worden geïntegreerd in het dagelijks functioneren van Alliance Engineering.

In de eerste plaats wordt ethiek overgebracht in het respect voor ieder van ons, zowel juridisch (wetten en contracten) als in woorden en daden, in de manier waarop we omgaan met onze omgeving en in de verplichtingen die we aangaan. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in concrete acties voor het klimaat, zoals onze wens om passieve kantoren te bezetten, onze deelname aan een windenergiecoöperatie, het gebruik van elektrische voertuigen, enz.

Onze diversiteit komt tot uiting in de meertaligheid, de openheid van geest, de multiculturiteit (leeftijd, afkomst, geslacht, enz.) die in het bedrijf aanwezig is. Dit komt ook tot uiting in onze projecten. Wij bieden multitechnische ondersteuning om het beheer van de projecten van onze klanten globaal aan te pakken.

Wat het aanpassingsvermogen betreft, bestaat de flexibiliteit om rekening te houden met de verschillende evoluties van de projecten van onze klanten, met behoud van de flexibiliteit van onze medewerkers op het vlak van uurroosters, het evenwicht tussen werk en privéleven, de evolutiemogelijkheden en een aanpasbaar loonpakket.

Vertrouwen: we bouwen relaties op basis van vertrouwen, gericht op de lange termijn en op resultaten. We moedigen onze medewerkers aan om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, zodat ze zich in een hoge mate van autonomie kunnen ontwikkelen. Met dit in het achterhoofd, aarzelen we niet om te investeren in de continue opleiding van onze medewerkers om de best mogelijke visie te garanderen.

Delen/sharing is ook essentieel tussen collega's, of het nu gaat om missies, feedback van klanten, of teambuildingactiviteiten. Open communicatie, het delen van ideeën en meningen, gezelligheid zijn waarneembaar en tastbaar tijdens elk van onze uitwisselingen en weerspiegelen onze identiteit.

Meer informatie en prestaties vindt u op onze website: www.alliance-engineering.be.

CONTACTEER

ALLIANCE Engineering

+32 (0) 10 46 00 50 Thomas Menet www.alliance-engineering.be

Korte vragenlijsten