BELIMO BELGIUM

www.belimo.com

Innovatie in comfort, energie-efficiëntie en veiligheid voor gebouwen

Belimo richt zich al meer dan veertig jaar met succes op de markt voor verwarming, ventilatie en luchtbehandeling en biedt eersteklas oplossingen aan die de energie-efficiëntie verhogen en de installatiekosten verlagen met de snelste levertijden in de branche.

Onze innovatieve producten worden altijd ontworpen om de doelen beter, sneller en efficiënter te behalen. In nieuwe technologie investeren is de sleutel tot ons succes en Belimo zal producten blijven aanbieden om bedrijven succesvol te maken.
CESIM is Belimo's methode om de gebouwtechniek te innoveren met sensoren, kleppen en aandrijvingen. CESIM staat garant voor comfort, energie-efficiëntie en de veiligheid voor mensen en hun eigendommen, en zorgt tegelijkertijd voor een eenvoudige installatie, inbedrijfstelling en minder onderhoudswerkzaamheden.

Met het hoofdkantoor in Zwitserland is Belimo de wereldwijde marktleider in de ontwikkeling, productie en verkoop van veldapparatuur voor de besturing van verwarming-, ventilatie- en airconditioningsystemen.

Sensoren, regelkleppen en klepaandrijvingen vormen de kernactiviteit van het bedrijf. Het bedrijf werd opgericht in 1975 en heeft circa 1.900 werknemers in meer dan 80 landen.

CONTACTEER

BELIMO BELGIUM

Cokeriestraat 3A
1850 Grimberge

+32 478 26 67 51 Steve Aerts www.belimo.com

Korte vragenlijsten