ISTA NV

www.ista.be
  • ista realiseert de verdeling van de verwarmingskosten en de berekening van het waterverbruik in ruim 200.000 appartementen in België. Onze radio gestuurde warmtekostenverdelers en watertellers worden op afstand uitgelezen en onze Premium dienst garandeert mede-eigendomen een duidelijke en snelle kostenafrekening zonder forfait. 
  • ista beschikt over een breed gamma aan energiemeters om verwarmingsinstallaties uit te rusten en helpt mede-eigendomen aan de verplichtingen omtrent energieboekhouding (EPB-reglementering van het Brussels Gewest) te voldoen.
  • De dienst planning en techniekers van ista zijn tot in het kleinste detail vertrouwd met alle soorten radiatoren en zijn gewend om installatiewerken uit te voeren in bewoonde appartementen. Ze beschikken eveneens over de wattage van de radiator, informatie die nodig is om auto-uitbalancering thermostatische kranen type Danfoss RA-DV af te kunnen stellen.
  • ista is dus een waardevolle bondgenoot voor uw stookruimten renovatieprojecten, in het bijzonder om aan de eis betreffende de regeling op basis van de gemeten temperatuur in het lokaal te voldoen.

CONTACTEER

ISTA NV

Square Marie Curie 50

B – 1070 Anderlecht

+32 (0) 2 523 40 60 Sami Naouar www.ista.be

Korte vragenlijsten