ABT BELGIE

www.abt-belgie.eu
  • Ingenieursbureau ABT België NV (25 werknemers) en ABT BV Nederland (250 werknemers) maken deel uit van de Oosterhoff-Group als moedermaatschappij met in totaal 600 werknemers en vestigingen in België (Antwerpen), Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Velp, Delft, Haren, Maastricht) en Duitsland (Krefeld).
  • Binnen de holding wordt de kennis en kunde van ABT aangevuld met de houtstructuurexpertise van adviesbureau Luning, het full-service advies- en vastgoedmanagementbureau van BBN adviseurs, Meelis & partners, dat opdrachtgevers helpt bij het ontwikkelen, formuleren en implementeren van een integraal veiligheidsbeleid, en H.E. Adviseurs en Huygen Installatietechniek, beide gespecialiseerd in studies technieken.
  • De bedrijven van de Oosterhoff Group streven er naar een kwalitatieve bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving, elk op hun eigen terrein.
  • Voor projecten die op de belangrijkste momenten veel capaciteit of gespecialiseerde kennis vereisen, werken wij nauw samen met andere kantoren en dochterondernemingen. Dit zorgt voor een permanente kruisbestuiving tussen de verschillende disciplines en bureaus. De synergie die zo ontstaat, is een onbetwistbare toegevoegde waarde. Afzonderlijk of gezamenlijk geven wij geïntegreerd advies voor projecten van elke denkbare omvang.
  • ABT is een ingenieursbureau voor stabiliteit, bouwkunde, technische installaties, bouwfysica en BIM, kortom een multidisciplinair ingenieursbureau dat een compleet pakket van bouwtechnische diensten aanbiedt.
  • Wij doen dit voor projecten van elke omvang en in elke fase van het bouwproces: van initiatief tot ontwerp, uitvoering en exploitatie. Een goede communicatie tussen de verschillende disciplines is voor ons vanzelfsprekend, evenals een intensieve samenwerking met de architect en de opdrachtgever.
  • Toonaangevende referentieprojecten zoals het Museum aan de Stroom(MAS), Concert-en congrescentrum Elisabethzaal te Antwerpen, Bronks jeugdtheater te Brussel, Bourla-schouwburg te Antwerpen, Z33-kunsthuis te Hasselt, Logistiek centrum Nike te Laakdal, restauratie Predikherenklooster te Mechelen, topsportschool te Hasselt etc. hebben aangetoond dat “integrale” samenwerkingen binnen ontwerpteams kwaliteitsverhogend werken.

CONTACTEER

ABT BELGIE

Century Center Offices, De Keyserlei 58-60 bus 50, 9e verdieping, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 205 37 11 Guy Dept www.abt-belgie.eu

Korte vragenlijsten